Retele wirelessPentru a veni în întâmpinarea acestor aspecte putem realiza reţele de calculatoare atât prin tehnologia consacrată prin cablu (LAN) cât şi prin tehnologia wireless ce vă oferă posibilitatea de a conecta în reţea laptop-uri, netbook-uri, PDA-uri, Smartphone sau alte dispozitive ce deţin o placă de reţea wireless.

Este bine sa se cunoasca din timp principalele avantaje si dezavantaje ale celor 2 solutii:

  • retelele de cablu asigura transmiterea mai rapida a datelor fata de retelele Wireless, insa are ca principal dezavantaj faptul ca ‘’sunt fixe‘’ si nu asigura mobilitatea utilizatorului
  • reteaua wireless se poate muta daca sediul firmei se muta si nu mai este nevoie de modificari majore ca in cazul retelelor conventionale de cablu
  • utilizatorii retelei wireless au libertate de miscare cu conditia se se afle in zona de acoperire
  • investitia initiala in cazul retelei de cablu poate fi mai mica decat in cazul celei wireless

Pe langa aceste servicii asiguram si configurare si programare centrale telefonice.

Prin tehnologia wireless scăpaţi de problema montării cablurilor în interiorul locuinţei sau a sediului firmei şi de asemenea vi se oferă o mare libertate de mişcare.
Montăm şi configurăm routere wireless pentru a putea folosi accesul la internet pe mai multe calculatoare indiferent de providerul la care sunteţi abonat.

Informatii de contact

SC EXCELENT SRL - www.excellent.ro

Adresa: Str. Cantacuzino nr. 136, bl. 10 D, ap. 1
Ploiesti, Prahova - Localizare firma pe harta
Program: Luni-Vineri intre 9:00-17:30
0244 - 513.900
0244 - 595.145
0344 - 401.758
0344 - 401.759
0723 - 273.923
0371 - 009.392

Vanzari IT&C

Puteti comanda online, telefonic, sau prin email.

Pentru comenzile online trebuie sa va inregistrati, sau daca nu aveti cont, sa va creati unul. Legat de comenzile online plasate sambata si duminica, veti fi contactati in cursul zilei de luni, dimineata.