In aceasta sectiune sunt indicate conditiile in care EXCELENT SRL permite utilizarea site-ului Excellent.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, conditiile de utilizare descrise in continuare.

I.
Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile si informatiile prchrezentate pe site-ul nostru numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga:

a. Sa nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vinda orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe, sau prin intermediul acestui site;
b. Sa nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert sa foloseasca informatiile si serviciile disponibile pe site-ul Excellent.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator;
c. Sa nu desfasoare activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service"; utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal. 

II. Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze EXCELENT SRL in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea site-ului si a Internetului de catre utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de EXCELENT SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre utilizator a acestor conditii. 

III. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
a. Utilizarea serviciilor si a informatiilor prezentate pe site-ul Excellent.ro se face pe propria raspundere. Serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". EXCELENT SRL nu este responsabila pentru nici o pierdere suferita de catre utilizator, directa sau indirecta, rezultata din, sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web in legatura cu acesta. 
b. EXCELENT SRL nu ofera nici o garantie ca
• serviciile si informatiile prezentate pe site indeplinesc toate cerintele dumneavoastra;
• serviciile si informatiile prezentate pe site sunt furnizate neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
• orice eroare de program este corectata;
• serviciile si informatiile prezentate pe site, care sunt puse la dispozitia utilizatorilor , sunt lipsite de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
c. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea site-ului si a informatiilor puse la dispozitie de catre EXCELENT SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al utilizatorului. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care sunt accesate site-ul si informatiile, sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale. 

IV. Utilizatorul ia la cunostinta ca firma EXCELENT SRL nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin internet.

V. Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul utilizatorului si nu implica in nici un fel raspunderea EXCELENT SRL pentru materialul disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc. 

VI. Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale EXCELENT SRL sau ale companiilor asociate si/sau afiliate si sunt protejate de legislatia in vigoare.

VII. Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca, EXCELENT SRL are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumnevoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciilor si a informatiilor afisate pe site-ul Excellent.ro, numai in scopul pentru care au fost furnizate. 

VIII. Modificari ale conditiilor - EXCELENT SRL poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta utilizatorului prin afisare pe site-ul Excellent.ro . Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciile si informatiile dupa afisarea lor pe site-ul web. 

IX. Jurisdictie - Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Daca utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla. 

X. Confidentialitate - EXCELENT SRL nu garanteaza ca folosirea de catre un  utilizator (persoana) a acestui site este confidentiala. EXCELENT SRL nu este responsabila pentru nici o paguba pe care o sufera utilizatorul sau persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la folosirea de catre utilizator a acestui site. Orice informatie pe care utilizatorul o dezvaluie pe site, poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza utilizatorul pe acest site ii permit firmei EXCELENT SRL sa primeasca informatii cu caracter personal.

Toate numele si imaginile produselor din acest site sunt marci inregistrate ale companiilor respective si sunt folosite doar in scopul identificarii produselor.

Informatii de contact

SC EXCELENT SRL - www.excellent.ro

Adresa: Str. Cantacuzino nr. 136, bl. 10 D, ap. 1
Ploiesti, Prahova - Localizare firma pe harta
Program: Luni-Vineri intre 9:00-17:30
0244 - 513.900
0244 - 595.145
0344 - 401.758
0344 - 401.759
0723 - 273.923
0371 - 009.392

Vanzari IT&C

Puteti comanda online, telefonic, sau prin email.

Pentru comenzile online trebuie sa va inregistrati, sau daca nu aveti cont, sa va creati unul. Legat de comenzile online plasate sambata si duminica, veti fi contactati in cursul zilei de luni, dimineata.